15.9.2012

Carolle hattutemppu - kolmatta kertaa LAU:n medien seuranmestari!!!

Tänään järjestettiin LAU:n seuranmestaruuskisat. Caro lähti puolustamaan kaksinkertaista medien seuranmestaruutta ja Sintti pääsi kyseisiin tsempaloihin ensimmäistä kertaa elämässään. Aamulenkillä satoi ihan kaatamalla vettä ja tuli vähän sellainen olo, että viitsiikö ollenkaan lähteä hallille. Sää kuitenkin parani ja rupesi aurinkokin ihan paistamaan. Lämmittelylenkin heitimme Marikan & kelpojen kanssa.

Kisojen tuomarina toimi Marjukka Sarkanen Imatralta ja rata oli oikein mukava, pari kinkkisempää kohtaa, mutta ei mitään ylitsepääsemättömän vaikeaa. Caron kanssa tehtiin tosi rento rata, ei olla ehditty kuukauden tauon jälkeen treenata kuin kerran ja sen vuoksi en vedättänyt ihan hulluna. Caro teki oikein mainiota työtä ja malttoi ottaa kontaktitkin kunnolla :) Nollalla päästiin maaliin, wau kettu! Kävin tässä välissä jäähdyttelemässä Caroa ja lämmittelemässä Sinttiä. Myös Sintti teki oikein mainion radan, kontaktit olivat ihan erinomaisen hyvät, välistä veto onnistui erinomaisen hyvin ja muutenkin homma pelitti. Sintinkin kanssa tultiin nollalla maaliin, wau sittiäinen! Tässä kohtaa kävin kävelemässä pienen jäähdyttelylenkin ja sitten piti mennä kuuntelemaan tuloksia: Caro voitti medi3-luokan tuloksella 0 (-10,29) ja samalla ketusta tuli kolmannen kerran peräkkäin LAU:N MEDIEN SEURANMESTARI!!! Meillä on nyt hallussa vuosien 2010, 2011 ja 2012 medien seuranmestaruus :) Sintti voitti puolestaan maksi1-luokan tuloksella 0 (-11,28) ja oli maksien kokonaistuloksissa 3. sijalla. Pronssia siis Sintille LAU:n maksien seuranmestaruuksissa! Todella hieno saavutus 1-luokan koiralta ;D 

LAU:n seuranmestarit 2012 © Anne Lind
Palkintojen jaon jälkeen heitimme vielä jäähdyttelylenkin Marikan & kelpojen kanssa. Lenkin yhteydessä teimme myös paikkamakuutreenin Kauriinkadun kentällä huomisia tokokisoja varten. Lisää jännitystä luvassa siis huomenna! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti