21.7.2014

Mukava (pidennetty) viikonloppu Lappeenrannassa

Viime viikko meni kuin hujauksessa. Ei ehditty treenata, mikä ei nyt ole paras asia sen suhteen että ilmoitin Caron 6.8. tokokokeeseen. Tällä viikolla on pakko yrittää tehdä tokoa, vaikka kuumaa säätä on luvattu :) Torstaina ajelimme tyttöjen kanssa töiden jälkeen Lappeenrantaan. Otin perjantain saldovapaaksi, ja Marikan kanssa oli hankittu liput RakuunaRockin perjantaipäivälle jo hyvissä ajoin :)

Perjantaina heräsimme jo suht ajoissa, ja olimme päättäneet, että väsytämme koirat kunnolla ennen festareita :D Lähdimme siis aamupäivästä kävellen satamaan ja matkalla pysähdyimme Myllysaaressa, mihin oli rakennettu ihan mahtava koirien uimaranta - WAU! Eli siis aidat ympärillä, hiekkaranta ja koirat saivat vapaasti uida + juoksennella. Caro sai hirmuisen hepulin, ja muutkin tykkäsivät oikein kovasti. Saisi Jyväskylä ottaa mallia, ellei jo jossain päin kaupunkia tuollaista koirien uimarantaa ole! Jatkoimme matkaa satamaan, missä Marika hörppäisi kahvit ja muutoin vain hengailimme aurinkoisessa säässä. Koirat kävivät kahlailemassa uudestaan veneenlaskupaikalla ja siitä jatkoimme matkaa keskustan läpi mäkkärille, missä koirat odottelivat puun alla varjossa meidän syömistä. Loppupeleissä aikaa kului kolmisen tuntia ja matkaa taisi kertyä yhdeksän kilometriä (ellen ihan väärin muista), ja koirat olivat tosi väsyneitä, kun päästiin takaisin Marikan luokse - ja otettiinpa itsekin ennen pienet päikkärit ennen Linnoitukseen lähtöä. Festareilla Cheek veti ihan älyttömän hienon keikan, myös Haloo Helsinki oli todella hyvä ja Kotiteollisuuttakin silmäiltiin. Sieltä matka jatkui vielä Ilonaan ja voin sanoa, että tuli tanssittua sekä festareilla ja jatkoilla niin että ihan pohkeissa tuntui aamulla :) Ja eräs Jare bongattiin useaan otteeseen jatkopaikassa!

Lauantaina kävelimme uudestaan satamaan koirien kanssa, mistä haimme Marikan auton. Matkalla pysähdyimme samaiselle Myllysaaren koirauimarannalla, ja taas oli kivaa koirilla :) Söimme satamassa jäätelöt nurtsilla, ja tosi moni lapsi halusi käydä rapsuttamassa koiria. Caroa annoin rapsuttaa, mutten noita mustavalkoisia kun eivät ole oikein tottuneet lapsiin ja ovat niin äkkinäisiä liikkeissään (varsinkin Vani). Parit päikkärit kuuluivat myös päivän ohjelmaan ja muutoinkin vietimme rentoa, rauhallista ja leppoisaa päivää :) Koiratkin olivat aikas väsyneitä ja tyytyväisen oloisia elämäänsä.

Eilen heitimme lyhyen aamulenkin ja sitten vähän pidemmän lenkin ennen meidän lähtöä kohti Jyväskylää. Kotimatkalla pikapysähdys Mikkelissä pikkuveljen luona, ja samalla nähtiin Nekkua ja Sirua (veljen koirat siis). Kotona olimme joskus kuuden maissa, ja pari tuntia meni sohvalla rötköttäessä, sitten iltalenkki, Sintin venytykset, Kosto telkkarista ja nukkumaan. Olipa mahtavan mukava viikonloppu jälleen - kiitokset Marikalle, Nemolle ja Waaralle, ootte huippuja!!! Töitä enää alle puolitoista päivää ja sitten alkaisi loma, jaksaajaksaa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti