8.9.2014

Me tehtiin se - Carolle eka VOI1-tulos!!!!

Otsikko kertoo kaiken :D Pitkään ollaan tahkottu VOI-luokkaa, itse asiassa nyt oli vuorossa 20. VOI-luokan koe. Ja nyt se tuli, ykköstulos! Ehdin jopa perua kertaalleen tämän koepaikan, kun ajattelin ettei Caro jaksa viikon sisällä kahta tokokoetta. Viime viikon maanantaina tuli kuitenkin kokeeseen peruutuspaikka ja päätin ottaa sen sitten vastaan päivän pähkäilyn jälkeen. Ja kannatti ottaa, kiitos Jenny! :) Ajattelin, että tuskinpa tuohon kokeeseen osallistumisesta mitään haittaakaan olisi (eikä näemmä ollut).

Mentiin Caron kanssa koepaikalle lauantaina (6.9.) noin klo 11 maissa, kävin ilmoittautumassa ja heitettiin tyttöjen kanssa pieni kävely. EVL-kehä päättyi ajoissa, ja loppupeleissä meinasin sitten myöhästyä paikkamakuusta, kun lähdin viime hetkillä hakemaan numerolappua autolta. Sain vähän noottia tuomariltakin... Paikkamakuussa ei ollut mitään ongelmia, joten siitä pisteitä 10. 

Meidän vuoro oli toisena niin kävin paikkamakuun jälkeen pikaisesti autolla, palkkasin Caron paikkamakuusta ja sitten hölkkäiltiin takaisin kentälle. Otin vähän seuraamista ja palkkasin siitä. Caro oli hyvällä fiiliksellä kehään mentäessä ja vire pysyi mainiona koko suorituksen ajan. Ensimmäisenä liikkeenä oli luoksetulo, jossa seisomiseen annoin käskyn vähän myöhään ja maahanmenossa Caro hiljensi vauhtia muttei kuitenkaan pysähtynyt, minulta livahti lisäkäskykin siihen muttei se auttanut, luoksetulosta pisteitä 6. Onneksi tuomari oli tässä kohtaa armollinen,  Tämän jälkeen ruutu, jonka Caro bongasi tosi hienosti, meni aika lähelle oikean puolen ruutunauhaan, mutta nyt hyvä maahanmeno. Videolta näkyy, että ennakoi hiukan ruudusta lähtöä, tästä huolimatta liikkeestä täysi 10. Liikkeestä istuminen sujui varmalla otteella, siitäkin 10. Kaukokäskyissä todella hienot istu-seiso-maahan-seiso -vaihdot, sitten veti väärällä tekniikalla seiso-istu -vaihdon, jossa liikkui jonkin verran. Mutta hienoimmat kaukot varmaan evö ja ansaitusti pisteitä 9. Seuraamisessa väljyyttä käännöksissä ja tiiviimpi saisi olla muutenkin, mutta pisteitä 9,5. Tunnarissa pakka sitten levähti kokonaan, en tiedä, mistä johtui mutta mielentila oli väärä ja Caro sinkosi liikkurin ja tuomarin luo. Lopulta sain sen menemään kapuloille, muttei haistellut kunnolla ja toi väärän, pisteitä siis 0. Tässä vaiheessa tuli sellainen voihan paska -fiilis, ei mitään mahdollisuuksia enää ykköseen. Tsempillä kuitenkin loppuun saakka, metallinouto oli tosi hieno, pikkaisen liikkui luovutuksessa, pisteitä 10. Hyppynouto aivan mainio, täyden 10 suoritus sekin. Kokonaisvaikutuksesta saatiin 9.

Juoksin kehän jälkeen nopeasti autolle palkkaamaan Caron, sillä oli tosi hyvä fiilis. Itseä harmitti vietävästi tuo tunnarin nollaus, mutta muuten koe oli oikein hieno. Kun mentiin takaisin kentällä, Tiina tuli sanomaan että se oli ykkönen. En meinannut uskoa ollenkaan, mutta ei se Tiina narrannut. Pisteitä kertyi 257 ja siis meidän ensimmäinen VOI1-tulos - jeeeeeeee!!!!! Piti käydä tirauttamassa parit helpotuksen kyyneleet kentän toisella laidalla :D Meidän ykköstulos oli ainoa voittajassa, joten sijoitus oli 1./4. Neljä vuotta me on nyt tahkottu voittajaa, 20. koetta ja vihdoinkin se ykköstulos tuli. Voin sanoa, että helpotus ja ilo oli suuri. Suurin kiitos kuuluu nyt Tiinalle, joka on potkinut meidät oikeasti treenaamaan ja jaksanut pähkäillä mun kanssa ongelmakohtia ja sitä miten ne ratkaistaan. Kiitos Tiina!!! Samoin kiitokset menevät myös Marikalle, meidän henkiselle "etätuelle" ;) sekä muille treenikavereille :) 

Täältä löytyy video kokeesta, kiitos Tiinalle ja Annalle kuvaamisesta!

Ja päivän ykköstahkoajat kokeen jälkeen. Vasemmalta oikealle Minttu (ALO1), Nemo (AVO1), Piika (AVO1), Caro (VOI1), Nala (EVL1) ja Nelli (EVL1). Caro näyttää oikein "innokkaalta" :DEi kommentteja:

Lähetä kommentti