3.1.2012

Sintin agitreenit

Sintti aloitti tänään agitreenit uudessa ryhmässä. Kouluttajana toimii Marika Blom, ja ryhmässä on koiria möllitasolta kolmosluokkalaisiin. Tein rataa pienemmissä pätkissä.
Ensimmäisenä tein esteet 1-2 ja puomin ylösmenon. Hyvin sain omalla liikkeellä vietyä Sintin puomin ylösmenolla ja se teki tosi hienon 2 on 2 offin. Hyvä! Marikan mukaan 1-2 hyppyjen välillä olisi voinut tehdä kunnollisen vekin. Puomia en tehnyt nyt kokonaisena, vaan pelkän alasmenon, suoraan sivusta siis alasmenon stoppi ja siitä pieni hirtto + putkeen vienti. Hienosti onnistui. Jätimme ekalla kerralla kepit tekemättä, toisella kierroksella tein niitä verkoilla. Nyt pitää vaan muistaa se, että jatkossa palkka on keppien päässä enkä enää liiku samaan tahtiin Sintin kanssa = opetan oikeasti itsenäisen pujottelun + eri keppikulmat. Keppien jälkeisen hypyn kierrätin oikean kautta, eli takaakierto niistolla ja sitten kunnollinen haltuunotto ja veto kohti 7 hyppyä. Tämä kuvio meni hienosti, saatiin kehuja siitä, että otin hyvin koiran haltuun heti hypyn jälkeen ja vedin hyvällä linjalla eteenpäin. Rengas tehtiin erillään, A:lla hienot stopit sekä ylös- että alasmenolla. A:n jälkeisen hypyn kierrätin oikean siivekkeen kautta ja sitten päällejuoksulla etenin tuonne 12 hypylle. Eniten ongelmia meillä oli tuolla 13 putken jälkeen, kun en saanut irrotettua Sinttiä tuonne 14 hypylle ja sen jälkeen suoralle putkelle. Yritin aluksi mennä puomin oikealta puolelta, mutta ei onnistunut, vaan Sintti hyppäsi miun perään puomin ylitse. Parhaiten tuo kohta oli, kun heitin Sintin 14 hypylle ja tein valssin ennen putkea + liikuin ihan tuhatta ja sataa kohti viimeistä hyppyä. Oli kyllä haastetta eikä jalat liikkuneet tarpeeksi, Sintin vauhti on kasvanut ihan älyttömästi viime aikoina :D Nyt on harjoiteltava sitä, että saan Sintin irtoamaan kauempanakin oleville hypyille.


Treeni oli oikein mukava ja uusi treeniryhmä vaikuttaa erittäin kivalta. Tuntuu, että jokainen pohtii asioita paljon :) Tästä on hyvä jatkaa kohti suuria unelmia!


Tässä vielä Jouni Lindin ottama kuva meistä kinkunsulatteluepiksissä.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti