15.1.2012

Sintti missimittelöissä

Sain tuossa kuukausi sitten jonkun ihmeellisen hairahduksen ja menin ilmoittamaan Sintin Lahden ryhmänäyttelyyn. Kevyt koipeliinihan tuo on edelleen, mutta lähdimme hakemaan kokemusta näyttelykäyttäytymisestä. Hyppäsimme aamulla Marikan kyytiin, ja mukana olivat siis myös auskel Waara sekä toinen auskel Woitto Tiinan kanssa. Caro ja Vani jäivät kotiin, ja niille oli myös lenkittäjä sovittu, jos päivä menee pitkäksi näyttelymenestyksen takia (jonkun muiden menestyksen, ei meidän :D ). Juoksutin Sinttiä jonkin verran ennen kehään menoa, liikkui ihan kivasti, mitä nyt välillä halusi roikkua remmissä ja nosteli häntäänsä... Kaunista menoa siis! Seisoi hienosti, vaikka oltiin viikkoa aikaisemmin havahduttu siihen että tuollainenkin taito olisi hyvä olla hallussa.


Junnunarttuja oli pitkä liuta kehässä, mutta Sintti keskittyi seisomiseen hienosti. Ravissa häntä nousi, mutta malttoi pitää hampaansa erossa näyttelyhihnasta. Tuomari oli Harry Tast, joka käsitteli koiria oikein miellyttävästi, tutki tarkkaan ja juoksutti paljon. Sintti meinasi käsittelyssä painautua minua vasten, totesin vaan tuomarille että tällä on aina kiire johonkin. Tast vaan totesi samaan syssyyn, "että on täällä aikamoiset muskelitkin" ja tarkoitti Sintin takajalkojen lihaksia. Hänen mukaansa Sintti oli vielä kovin keskeneräinen ja kevyt, ja niinhän se on :) Saimme H:n ja tällaisen arvostelun:


14 kk, Ilmava, kevyt luustoinen kokonaisuus, narttumainen pää, korostuneet otsaluut, kevyt kuono, pyöreät silmät häiritsevät ilmettä, etukulmauksia pitäisi enemmän, jyrkkä lantio, juoksee kiireisesti ja liikkeet vielä ahtaat.

Ei voi muuta sanoa kuin, että Tast arvosteli Sintin juuri sellaisena kuin se on: pyöreistä pöllösilmistä lähtien :) Tässä vielä Veera Kiurun ottama kuva Sintin kehän jälkeen ja meistä yhdessä:© Veera Kiuru 
© Veera Kiuru


Oli kyllä mukava reissu, muille autollisille tulikin enemmän menestystä, joten onnea heille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti