2.1.2012

Tilastoja, uutta vuotta, kuvia ja Sintin rokotus

Pitihän sitä vielä koota viime vuoden agilitystarteista tilasto. Carolla oli vuonna 2011 yhteensä 34 starttia, joista tuli tulos 20 kertaa ja 14 x HYL. Starteista tuli:
  • 9 x 0-tulos
  • 7 x 5-tulos
  • 1 x 10-tulos
  • 3 x muu tulos.
Vanilla oli puolestaan vuonna 2011 yhteensä 35 starttia, joista tuli tulos 14 kertaa ja 21 x HYL. Starteista tuli:
  • 2 x 0-tulos
  • 4 x 5-tulos
  • 4 x 10-tulos
  • 4 x muu tulos.
Caron starttimäärä ja tulokset pysyttelivät suunnilleen samankaltaisena kuin vuonna 2010. Nollia tuli hiukan enemmän. Vanilla oli selkeästi enemmän startteja ja nyt noita tuloksiakin rupesi pikkuhiljaa tulemaan. Tänä vuonna yritetään kasvattaa starttimäärää ja kerätä oikeasti niitä nollia :)

Oikein hyvää alkanutta vuotta 2012 kaikille blogin lukijoille. Vietimme hyvin rauhallisen uuden vuoden kotosalla. Marika tuli kyläilemään uuden vuoden aattona meille ja katselimme pari leffaa. Caro pelkäsi paukkeita, mutta jollain tavalla tämä oli helpompi vuodenvaihde. Paukahduksia ei kuulunut aiemmin viikolla, johtuen luultavasti vesisateesta, ja sen takia Caronkaan stressitaso ei noussut kuin vasta uuden vuoden aattona. Vani ja Sintti ottivat paukahdukset ja räjähdykset hyvin rauhallisesti. Sintti harrasti hammaspainia ja pusuttelua Waaran kanssa (ja oli erittäin onnellinen vieraista) :)

Sunnuntaina käytiin pari pitkää lenkkiä ja toiselle niistä otin kameran mukaan. Tässä muutamia:
Tänään aamulla kello 5.00 (jee!) heräsin siihen, kun Vani vinkui ulos. Maha oli jostain syystä löysänä. Käytin Sintin myös rokotuksilla ennen töihin lähtöä. Puntari näytti tasan 15 kiloa, ja Sintti käyttäytyi oikein mallikkaasti eläinlääkärissä. Selvästi on auttanut se, että sitä palkattiin paljon silloin jalkatutkimusten yhteydessä hoitopöydällä olosta jne. Eikä sen tarvinnut tälläkään kertaa pettyä, vaan herkkuja riitti myös nyt :) Rabies-rokotusta ei otettu nyt samaan aikaan, vaan käydään 25.1. sitten uudelleen. Pitää muistaa madottaa koko lauma ensi viikolla, kun en muistanut sitä tehdä ennen tätä rokotusta. Käytin koirat vielä pihalla ennen lähtöä töihin ja Vanin maha oli rauhoittunu aamuisesta. Varmuuden vuoksi pistäydyin kotona ruokkiksella, mutta maha oli ihan normaali. Töiden jälkeen heitimme pitkän hihnalenkin Marikan ja kelpopoikien kanssa, ja loppuilta onkin mennyt ihan tässä sohvan nurkassa makoillessa. Vani jätti agilitytreenit välistä, ettei vaan viedä mitään vatsapöpöjä hallille vaikkei se löysällä aamun jälkeen ole ollutkaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti