4.6.2012

Viime viikon kuulumisia

Viime viikko meni aika normaaliin tapaan. Maanantaina jätin menemättä Vanin treeneihin (koira ei ole treenikunnossa ja tuntui, että tarvitsen lepoa Pietarin reissun + Leppävirralla käynnin jälkeen).

Tiistai-iltana oli Sintin treenit. Saatiin tehtyä oikein hienoa rataa, nyt pitäisi vaan laittaa ohjurit takaisin keppien kahteen viimeiseen väliin, ettei tarvitsisi jännittää että Sintti jättäisi pujottelun kesken (tekee sitä, kun ohjaan Sintin vasemmalta puolelta). Haki keppejä vaikeistakin kulmista ja kesti takaaleikkauksen kepeille, joten ollaan menossa ihan oikeaan suuntaan. Hyppytekniikka on pakko tehdä, kun tuo tekniikka meinaa levitä korkeilla hypyillä. Sintti tekee nyt hyppyjä 50 cm rimoilla. Mukana oli kontakteista puomi, jolla saatiin nyt hienot stopit sekä alkuun että loppuun :)

Keskiviikkona oli miun koulutusvuoro ja Caron treenit. Koulutusvuoron jälkeen tokoiltiin. Sintti teki seuraamista, jättäviä, luoksetuloa ja paikkamakuuta. Seuraamisessa sittiäinen painaa ihan älyttömästi, mutten aio tehdä sille mitään (en usko, että kokeessa käy noin vietillä). Nyt minun pitää vaan oppia kävelemään suoraan, vaikka painaa - helpommin sanottu kuin tehty, ei ole aiemmin ollut tällaista ongelmaa :D Jättävissä saimme hyvän maahanmenon ja seisomisen aikaiseksi, Sintti meinaa sekoittaa näitä keskenään. Luoksetulossa törmäsi niin, että miun polvi nytkähti ikävästi, tekee vähän liiankin tosissaan töitä tuo Sintti :D Paikkamakuuta harjoiteltiin niin, että Nemo oli vieressä, alussa Sintti tuijotti ihmeissään Nemoa joka oli paikallaan kuin patsas ja miuta rupesi naurattamaan ihan älyttömästi (tosi järkevää käytöstä ohjaajalta :D). Kävin palkkaamassa välillä ja saatiin ensimmäinen "kunnon" paikkamakuu tehtyä, ehkä tämä tästä. Caro "teki" ruutua, jota ei meinannut millään löytää tai sit haki koko ajan oikeaa takatolppaa, metallinoutoa, joka ei meinannut millään palautua takaisin... Äsh! Luoksetulo oli kuitenkin tosi hieno, kympin suoritus, jos saan itse sanoa! Caron agitreenit menivät huonosti, kun en saanut itseeni sellaista oikeanlaista raivoa päälle vaan kettu otti miusta painetta. Onneksi toinen veto oli parempi, mutta miun pitää oikeasti tehdä töitä tuon oman mielialan kanssa.

Torstaina tokoilin iltapäivälenkin päätteeksi omalla pihalla. Kaivoin hyppyesteen varastosta ja otin Sintin kanssa tokohypyn alkeita, hyvin irtosi lelulle ja vilkuili sitten vähän koko ajan "voisin hypätä" -asenteella :D Seuraaminen oli oikein hienoa, painoi vähemmän kuin edellispäivänä. Toistoja seisomisiin ja maahanmenoihin sekä paikkamakuuta, josta nousi pari kertaa. Palautin aina makaamaan ja sitten taisi mennä jotain aivoihinkin asti, kun pysyi maassa. Treenin lopuksi vielä noutoja sekä puisella että metallisella, aika hyvä pohja on noudoille jo olemassa (intoa ainakin!). Caro teki hyppynoutoa, ei meinannut palauttaa ensin hypyn kautta, mutta sitten saatiin onnistumisia. En nyt oikein tiedä, mikä Caroa vaivaa tokon suhteen. Tuntuu, että se on vähän "pihalla" koko ajan. Pitkä treenaamattomuus on kai tehnyt tehtävänsä ja kun ei ole itsevarmuutta, niin rupeaa pöhköilemään. Tehtiin lyhyitä seuraamispätkiä ja niissä sain virettä nousemaan, kun olin itse ihan tohkeissani. Ihan kohtuuhyvät kaukot teki treenin lopuksi! Vani sai tehdä tosi lyhyitä noutoja (tasamaa) puisella kapulalla ja oli kyllä virettä vaikka Carolle jaettavaksi. Lisäksi pientä seuraamista ja AVO:n kaukot (palkka joka vaihdosta). Tuli sellainen fiilis, että voisihan tuon kanssa joskus vielä sitä VOI-luokkaa kokeillakin :D

Perjantaina käytiin pitkä iltalenkki ja pysähdyttiin Kauriinkadun kentällä. Tein Sintin kanssa tokojuttuja (seuraaminen, jättävät, luoksetulo), palkkana pelkkä hihna ja tosi hyvää työtä sittiäinen teki. Sintti on ihan erilainen kuin Caro tai Vani, jotka tekevät palkan puolesta tokojuttuja, Sintti tekee niitä miulle. Kyllä tässä saattaa olla mahdollisuudet siihen, että me osallistutaan kesäkuun tokokokeeseen (johon on siis ilmoittauduttu, mutta jonne en mene jos liikkeet ovat puolitiessä).

Lauantaina käväisin hallilla tekemässä agia Caron ja Sintin kanssa. Caron kanssa tehtiin tosi helppoa pätkää, lähinnä motivaatiotreeniä ja tosi hyvin kulki. Sintin kanssa "vaikeita" juttuja, eli keinua ja pussia, mitkä ei nyt edes mitään vaikeita ole. Kerran pidin pannasta keinulla ja sanoin "odota", kun keinu lähti alaspäin. Sillä Sintti tajusi homman jujun ja teki oikein hyviä suorituksia, hienot 2 on 2 offit tuli myös keinun loppuun! Treenin lopussa pientä hyppytekniikkapätkää myös Sintin kanssa ja ihan hyvin tuo ojensi takajalkoja + kokosi itseään (miun mielestä). Pitää näyttää tätä vielä Marikalle, joka tajuaa näistä hyppytekniikkajutuista miuta enemmän. Lauantaina tuli myös tasan viikko Vanin kynnen poistamisesta. Tosi hyvin se on lähtenyt parantumaan, ytimen ympärillä on jo kovempi "kerros" eikä Vani enää arista tassua yhtään. Olen pitänyt sukkaa + jotain muovipussia suojana, jos on ollut ulkona märkää, kuivalla säällä pihallakin riittää jo pelkkä sukka. Kävin ostamassa myös biotiiniä ja toivon, että se vahvistaisi Vanin kynsiä ja edesauttaisin tuon kynnen kasvamisessa.

Sunnuntaina käytiin aamulla tunnin aamulenkki ja sen jälkeen siivosin. Päädyinkin sitten kahden maissa Marikan pihaan, mistä lähdimme sunnuntaikävelylle. Kävelimme ensin Lappeenrannan satamaan, missä söimme vedyt ja teimme pientä tokopätkää ihmisvilinässä. Sintti keskittyi tosi hienosti seuraamiseen, maahanmenot olivat niin hyviä, ettei seisomisesta meinannut tulla mitään :D Luoksetulo oikein hyvä. Carokin teki kaukot, otti vähän häiriötä, mutta suoritti vaihdot. Tällainen pitää ottaa ihan vakituiseen viikkosuunnitelmaan, tuollaisessa paikassa saa todella hienoa häiriöharjoitusta. Satamasta kävelimme mäkkärille jäätelölle ja sieltä Marikan luo. Aikaa meni 2,5 tuntia, minkä jälkeen oli kiva pötkötellä sohvalla. Leikkasin illalla koirien kynnet ja kävin vielä reilun puolen tunnin iltalenkin. Mukavan rentouttava viikonloppu pitkästä aikaa! PS. Caro on ilmoitettu 12.6. Lappeenrannan iltakisoihin ja 15.6. Jyväskylän SM-skabojen "valmistelu"kisoihin sekä Agirodun Finnish SM-open -karsintaradalle. Vania en aio Agirotuun ilmoittaa, sillä vaikka kynsi kasvaisikin takaisin niin emme ehtisi treenata enkä lähde noin isoihin kisoihin palauttamaan sitä lähtöön (veikkaan, että ongelma "pahenee" kun ei pääse treenaamaan / kisaamaan).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti