16.9.2012

Sintille ALO2-tulos Kotkasta

Tänään oli vuorossa piirinmestaruustokokokeet Kotkassa. Aamulla Marika kurvasi pihaan ja otti meidät kyytiin. Autoon änkeytyi siis kaksi naista ja viisi koiraa, hyvin mahtui :) Perillä olimme puoli kymmenen aikaan ja ehdin katsella kaikki luokat läpi ennen ALO-luokkaa, joka alkoi puoli kahden aikaan. Kävin muutaman kerran kävelemässä koirien kanssa päivän aikana ja Sintin kanssa otin muutamia tosi lyhyitä seuraamispätkiä. Hienosti oli Sintti kuulolla! 

Kun ALO-luokan paikkamakuut alkoivat (olimme toisessa ryhmässä), tajusin, että Marika & Waara tekevät juuri omia VOI-luokan yksilöliikkeitä meidän paikkamakuun aikaan. Olin heittänyt vitsiä tästä aikaisemmin ja pitäisi kyllä osata pitää suu kiinni :) Marikahan on Sintin mielestä maailman paras ihminen ja Waara maailman ihanin koira. Kehään mennessä Sintti tajusi, että Marika & Waara ovat viereisessä kehässä ja kyllä sittiäisen pää kääntyili. Tästä huolimatta luoksepäästävyys ja paikkamakuu menivät aivan erinomaisesti, paikkamakuussa Sintin pää kääntyi viereisen kehän suuntaan aina, kun Marika kehui Waaraa. Miun jalat tärisivät ihan hulluna, kun pelotti ettei Sintti malta pysyä maassa :D Tässä meidän pisteet osa-alueittain:

Luoksepäästävyys: 10 (x1)
Paikkamakuu: 10 (x3)
Seuraaminen kytkettynä: 9 (x2) - tuomarin mukaan seuraaminen oli aina välillä liian tiivistä 
Seuraaminen taluttimetta: 8,5 (x4) - edelleen tiivistä 
Maahanmeno seuraamisen yhteydessä: 0 (x2) - jäi ekalla seisomaan eikä mennyt maahan lisäkäskylläkään, liikaa hinkattu seisomista kenties? 
Luoksetulo: 8 (x3) - turhan tiivis tuleminen eteen, tuuppasi siis ja jäi vinoon, hyvin tuli kuitenkin suoraan perusasentoon 
Seisominen seuraamisen yhteydessä: 9,5 (x2)- lievästi vino perusasento lopussa 
Estehyppy: 0 (x2) - katastrofi! Lähti käskyllä hyppäämään, muttei ponnistanutkaan vaan törmäsi hyppyyn ja jäi katsomaan miuta, ei hypännyt toisellakaan käskyllä, ihan outoa! 
Kokonaisvaikutus: 9 (x1)- paljon kehuja Sintin tekemisestä, tuomari harmitteli noita työtapaturmia ja sanoi, että sovimme Sintin kanssa hyvin yhteen :)

Voin sanoa, että harmitti hetken aikaan noiden kahden liikkeen nollaantuminen. Marikan mukaan Sintti oli jotenkin epävarman oloinen tuossa maahanmenossa. Veikkaan, että olen vahvistanut viime aikoina sitä seisomista vähän "liikaa". Viime kokeessahan Sintti painui seisomisessa maahan... Tuota hyppyä en ymmärrä, kun lähti kyllä "hyppää"-käskyllä liikkeelle, stoppasi kuitenkin juuri ennen hyppyä. Täytyy myöntää, etten ole tehnyt hyppyä vieraalla esteellä, kyse voi olla siis tässäkin epävarmuudesta. Noh, seuraava ilmoittautuminen tokokokeeseen on jo laitettu, joten sitten uusi yritys. Sintin vire pysyi todella hyvänä koko kokeen ajan eikä mitään hyytymistä ollut havaittavissa :) Tästä on siis hyvä jatkaa!

Palkintojen jaon jälkeen heitimme vielä metsälenkin koko porukalla ja kotimatkalla pysähdyimme ABC:lle burgerille. Oli jotenkin älyttömän hyvä fiilis koko päivästä! Kiitos Marika & kelpot loistavasta päivästä :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti