15.9.2010

Keskiviikkotreenit, Caro

Olipa taas kiire päivä. Kiirehdin iltapäivällä töistä fysioterapeutille ja sieltä takaisin hetkeksi töihin. Sitten taas nopeasti kotiin, mistä koirat / treenikamppeet mukaan ja hallille kuudeksi. Vähän myöhästyttiin, paikalla oli vain Kaisa cockeri Adan kanssa. Rakensimme radan kahdestaan, ja pääsimme kokeilemaan ensimmäistä kertaa hiekkatekonurmea alustana. Tällainen pätkä oli ensimmäinen Caron kanssa:

Harjoitus 1
Merkkasin Carolle tuon 3 putken ja menin itse melkein putken päähän asti, tein twistin 4 hypyllä ja valssin 5 hypyn ja 6 putken välissä. 7 hypyllä tein pakkovalssin, 9 putkea ennen tiukka haltuunotto ettei lähde puomille, vekki 11 puomille. Tämä toimi ihan hyvin, varsinkin 3 putken merkkaus toimi hienosti. Kokeilin vielä toisen kerran, että olin 4 hypyllä odottamassa ja hyvin Caro tuli tuon alun itsenäisesti. 7 hypyn pakkovalssin vaati oikeanlaisen ajoituksen, mutta kyllä me vielä opimme sen tekemään.

Harjoitus 2
Tämä kuvio olikin vaikeampi. Varsinkin tuo vienti 2 putkelta 3 hypylle oli tosi kinkkinen, Caro sujahteli koko ajan uudelleen putkeen. Koira oli vain otettava tiukasti haltuun, eikä kroppa saanut tehdä ylimääräisiä juttuja tuossa välillä. Neloshypylle tein poispäinkäännöksen kaltaisen version, ja se toimi ihan hyvin. Takaaleikkaus sopi hyvin 13 ja 14 hyppyjen välille, jolloin koiran oli haettava myös kepit suhteellisen itsenäisesti.

Caro toimi tänään todella hyvin. Tehtiin vaikeampia juttuja, kuten pakkovalssi ja poispäinkäännös, ja kyllä se Caro niihin taipuu (kunhan vain ohjaaja uskaltaa kokeilla).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti