1.9.2010

Keskiviikkotreenit

Tänään oli vuorossa valmennusrenkaan haastajat-ryhmä treenit Vanin kanssa. Treenasimme mustia pallukoita 4-12 (ks. ratapiirros päiväyksellä 8.8.) Harjoittelimme tätä samaa kohtaa jo keskiviikon 25.8. treeneissä, mutta se jäi kirjaamatta. 25.8. treeni onnistui aivan mahtavasti, ei tarvinnut hioa hirveästi, mutta tänään oli enemmän ongelmakohtia. 

Tänään Vani yritti varastaa pariin otteeseen lähdöstä, eli 4 hypyn takaa, joten palautin sen lähtöön. Sanoin paikka-käskyn napakasti, enkä sen enempää jäänyt "painimaan". Uskon, että tämä toimii paremmin kuin paikkapaikkapaikka-hokeminen. Ensimmäisellä kerralla haki hyvin 6 hypyn, mutta itse sohlasin tuon 7 ja 8 hypyn välin. Otin siis uudestaan alusta, eikä meinannut sitten millään löytää sitä 5 hyppyä. Vani pomppi putken päällä ja teki omiaan. Lopulta vekkasin vähän enemmän 5 hypylle ja sitten löytyi se 6 hyppykin. Sen jälkeen vaikein kohta oli tuo 10 putkelta tuonti 11 hypylle. Putken ja 11 hypyn välissä oli niin vähän tilaa, etten lähtenyt heittämään siitä keskeltä, vaan kierrätin Vanin hypyn vasemman siivekkeen takaa. Se toimi, mutta aika voimakkaasti sai oma kroppa tehdä töitä.

Tämän ratapätkän lisäksi kävin tekemässä kontakteja. Olen saanut nyt ohjurin pois puomin alasmenolta, eli pääsääntöisesti Vanin pylly jää kontaktille (eikä lipsahda pois) ja etujalat maahan. Mutta tekemistä riittää namialustan häivyttämisessä. A:n kontakti on hyvällä mallilla, stoppaa ota-käskyllä oikeaan asentoon. Keinuakin kokeiltiin, ja siinä Vani kuuntelee hyvin käskyt. Muutaman toiston otin kepeillä niin, että jäin keppien vasemmalle, eli sille vaikeammalle puolelle. Pari kertaa Vani jätti pujottelematta viimeisen välin, mutta otin uudelleen ja sitten malttoi pujotella loppuun saakka.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti