15.1.2013

Tiistain agit

Koostin Sintin sunnuntain treenistä videon. Suurimmasta osasta videosta poistin äänen, kun taustalta kuului julkaisukelvottomia kommentteja :D Tänään pistäydyimme iltapäivällä katsomassa jäätilannetta ja rantoja myötäillen tytöt pääsivätkin juoksemaan jäälle. Tuntui olevan hauskaa, Sintti ja Caro pistivät kunnon painit pystyyn ja Vani nautti, kun sai juosta irtaallaan ja kauas se irtosikin välillä. Illalla suuntasin agihallille, kaikki muut meidän ryhmäläiset ovat tauolla ja sainkin tehdä rauhassa Sintin ja Caron kanssa pikkujuttuja. 

Sintti aloitti hyppytekniikkaharjoituksella ja vuorossa oli perussarja viidellä hypyllä (korkeus n. 5 cm). Kaksi ensimmäistä toistoa olivat hyviä, kolmannella sekosi - hyppäsi ennen nelosrimaa ja laskeutui alas vitosriman jälkeen. Neljännellä kerralla laitoin lelun viidennen riman päälle, kokosi hyvin ja viides toisto oli taas oikein hyvä. Taisi olla vire vähän katossa, kun sekoili tuon yhden kerran. Perussarjan jälkeen keppejä hypyn kautta, lelu oli keppien lopussa. Jättäydyin jälkeen ja leijeröin kolme toistoa, neljännellä vedätin keppien "vaikealta" puolelta - hyvin pujotteli loppuun. Keppien jälkeen putken kautta keinua, muistaakseni toistoja oli neljä, yhdellä kerralla jäi turhan ylös niiaamaan, muut oikein hyviä.

Caro teki seuraavanlaisen pätkän: putki - hyppy takaakierrolla x 2 - putki - hyppy - suora putki puomin alla - avokulma kepeille - niisto hypyllä - A. Ensimmäinen takaakierto oli kökkö, haki vieressä ollut puomia katseellaan ja hidasti, toinen yritys oli parempi. Suora putki puomin alla oli myös vaikea, ekalla yrityksellä hyppäsi puomin ylösmenolla, piti viedä tosi "syvälle", että haki putken. Keppien avokulma onnistui erinomaisesti ensimmäisellä yrityksellä, sitten sekoili pari kertaa, jonka jälkeen taas toimi. Pujotteli nopeasti, niisto vähän turhan löysä ja otin uudestaan napakammin, A:lla tosi hyvä alasmenokontakti. Lisäksi otin toisen pätkän: puomi - hyppy takaakierrolla ja niistolla - hyppy takaakierrolla - putki - keinu. Puomilla teki hyviä kontakteja, tuo takaakierto - takaakierto oli vähän hidas ja sen takia laitoin namin hypyn siivekkeen taakse tuomaan nopeutta takaakiertoon. Keinulla hyvä kontakti!

Otin Sintin vielä uudelleen halliin ja hyppytekniikkaharjoituksena korkeuden arviointi, kolme ekaa rimaa n. 5 cm ja viimeinen 35 cm. Kolme toistoa, joista kahdella ensimmäisellä takapää eli vähän omaa elämää, viimeisellä kokosi hyvin ja tosi hieno hyppy! En ottanut enempää toistoja, kun hyppäsi niin upeasti :) Puomin alasmenokontaktia hioimme ja loppuun vielä yksi keinu, joka oli törkeen siisti - WAU!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti