17.10.2013

Seuranmestaruusputki sai jatkoa! :)

Caro nappasi sunnuntaina (13.10.) RimA:n medien seuranmestaruuden! Hieno kettu!Seuranmestaruusputki sai siis jatkoa :) Carollahan on hallussa vuosien 2010-2012 LAU:n medien seuranmestaruus, seura vaihtui, mutta mestaruus pysyy :D Tuomarina seuranmestaruuksissa toimi Jari Suomalainen. Caro teki kaksi hienoa 0-rataa, hyppäri oli todella hyvä ja tulos oli 0 (-18,46) ja sij. 2. Agiradalle lähtö jännitti aika paljon (kyseessä kuitenkin vuoden tärkeimmät "arvo"kisat), kun halusin kerrankin onnistua tekemään kaksi nollaa peräkkäin :D Ja sieltähän se "tupla" sitten tulikin, keinun kontakti oli hilkulla, mutta puomi & A toimivat hyvin, sain myös ohjattua hyvin Caron ansaputkien ohi. Puhtaasti menimme loppuun asti, ja lopputulos oli 0 (-13,59) ja sij. 1. Caro oli ainoa medi, joka teki virheettömästi molemmat radat, ja pääsimme siis pokkaamaan seuranmestaruuden. Kisakunto sattui kohdalleen juuri oikeaan aikaan :D


Sintti kulki myös hyvin, mutta ekalla radalla tuli ensimmäinen rima alas. Hyppäsi miun silmään huonosti, mutta rima tuli tuomarin mukaan hännän mukana alas :D Pikkaisen huonosti kokosi miun mielestä kääntäville hypyille, mutta jäin kyllä itsekin tuijottamaan koiraa hypyillä... Sintille tulokseksi 5 (-18,50) ja sij. 7. Agirata oli paljon parempi, mutta siellä tuli ensin toinen rima alas ja lisäksi kielto yhdellä hypyllä, kun en lukittanut Sinttiä hypylle ja se lähti minun liikkeen mukana hypyn ohi. Tosi hienot kontaktit tällä radalla! Tulokseksi 10 (-10,41) ja sij. 6. Maksien yhteistuloksissa Sintti ylsi sijalle 5. Pätevä Sintti!

Kisojen jälkeen kävimme jäähdyttelemässä Lauran & Pirkon, Pätmänin ja Avan kanssa, ja Sintti intoutui juoksemaan (hetkeksi) Pätmänin kanssa. Kiitos Laura & koiruudet seurasta!

Seuranmestaruuskisoja edeltävä viikko hujahti nopeasti. Caro treenasi maanantaina (7.10.) Sintin ryhmässä, kun halusin antaa Sintille aikaa palautua Janakkalan kisaurakasta. Yhtenä iltana lenkkeilimme Lauran & Exxon ja Pimun kanssa, kiitos mukavasti seurasta heille - oli tosi hieno sää! Perjantaina 11.10. kävimme tokoilemassa Hyvinkään koiraurheilukeskuksessa. Perussettiä mentiin, alkuun paikkamakuu Sintin kanssa ja sitten koiraa vaihdellen ruutua, noutoja, (hyppy + metalli) kaukoja, seuraamista, liikkeestä istumista, luoksetuloa. Oikein hyvä fiilis jäi treenistä! Lauantaina 12.10. kävin puolestaan aamupäivällä RimA:n kisoissa kuuluttajana, ja sen jälkeen heitimme pitkän lenkin, kilometrejä kertyi kymmenen.

Kuluva viikko (vko 42) on mennyt lenkkeilyn parissa. Jätin maanantaina Sintin treenit välistä, sillä on selkeästi jotain kireyttä kropassa, ei onnu, mutta pientä epäpuhtautta on liikkeessä. Varasin Sintille fyssariajan, joka on torstaina 24.10. ja pidämmekin nyt huilitaukoa agilitystä. Ihanan aurinkoinen sää on ollut, ja töiden jälkeen tehtävät lenkit ovat venyneet melkein parin viikon aikana tosi pitkiksi. Loppuviikko meneekin Leppävirralla, mihin ajelemme tänään illalla. Ja alle parin viikon päästä minulla on työhaastattelu Jyväskylässä - jännityksellä odotan, että pääsemmekö muuttamaan jo toista kertaa kuluvan vuoden aikana :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti