29.10.2012

Kisavideot ja viikonlopun löhöilyt

Sain ladattua LAU:n kisavideot YouTubeen, joten tässä on Caron video 20.10. kisoista ja Sintin 21.10. kisoista. Molemmat ovat siis niitä voittonollaratoja :)

Perjantaina liukastelin kesärenkailla Lappeenrannasta Leppävirralle. Suomenniemen kohdalla meinasi uskoa loppua, kun tiellä oli lunta ja Mikkelissä en meinannut päästä rampilta ylös. Onneksi Mikkelin jälkeen tiet muuttuivat kuiviksi eikä Leppävirralla ollut edes satanut lunta. Selviydyimme siis koitoksesta ehjin nahoin :) Lauantaina vaihdoimme talvirenkaat Passattiin ja siivosin sen sisältä. Muuten kyllä viikonloppu meni ihan löhöillessä ja kirjaa lukiessa (Fifty Shadesin 2. osa) ;) Sunnuntaina kuvailin koiria, tässä muutamia parhaimpia otoksia:Jalat ristissä :DTänään törmäsimme lenkillä Marjoon & Tonttuun, ja Sintti pääsi rallailemaan Tontun kanssa. Lenkin jälkeen otin vielä sisätokoa mielenvirkistykseksi.

SINTTI harjoitteli puisen noutokapulan pitoa. Ei meinannut aluksi olla malttia, vaan kapula lenteli mihin sattui :D Saimme kyllä mukaan muutamia tosi hyviä pitoja, mutta tämä vaatii selkeästi treeniä. Pari luoksetulon stoppia tein käsimerkillä, palkkana nami. Hyvin stoppasi! Pari suoraa luoksetuloa myös, ettei rupea ennakoimaan stoppia. Lisäksi jumppasin Sintin kanssa m-i -vaihtoa, hyvin alkaa olla tekniikka hallussa.

CARON kanssa tein kaukokäskyjä ja varsinkin s-i -vaihtoa, missä tekniikka ei ole ihan kunnossa. Pidin kädellä Caron takajalasta ja hain oikeaa liikerataa. Hieman meinaavat takajalat liikkua, mutta kyllä ihan onnistuneita vaihtoja saimme aikaiseksi. Caron kanssa tein myös metallista, eka oli tosi hieno, mutta sitten meinasi pelleillä (= mennä pedille kapulan kanssa :D ). Otin uusiksi ja sitten rupesi pelittämään, jännä, miten tuon metallisen kanssa tulee välillä noita outouksia. Pelkkää pitoa otin myös metallilla.

VANILLE hain kaukokäskyissä m-s -vaihtoa, pidin takatassusta kiinni ja sitä oikeaa liikerataa. Vani meinasi sählätä namin kanssa, mutta sain kyllä niitä onnistuneitakin vaihtoja   aikaiseksi. Lisäksi pelkkiä m-i ja i-m -vaihtoja, ok menoa. Namivedätyksellä tein myös lyhyitä seuraamispätkiä ja pari kapulan tuontia. Noudot onnistuvat hyvin! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti