11.7.2014

Agitreenit Caron ja Ipin kanssa, vesikävely jatkuu

Keskiviikkona (9.7.) käytin koirat taas uimassa töiden jälkeen. Sintille pääasiassa vesikävelyä, mutta annoin sen myös uida muutaman lenkin.Nyt kävely sujui jo hiukan paremmin. Caro heitti pari kierrosta ja Vani tosi monta, sitä ei meinaa millään saada järvestä pois :) Vähän aikaa siinä sitten kuivattelimme jalkoja ja tassuja nurmikolla ennen kuin kävelimme kotiin. Ihan huippua, kun aurinko paistaa ja on lämmintä!

Eilen lähdimme illan agitreeneihin, ensin lyhyt lenkki kotona ja sitten Tiinan & koirien kanssa lämppälenkki Killerillä. Koska meidän ryhmästä ei ollut ketään muita paikalla, treenasimme Tiinan ryhmässä jossa siinäkin olin vain yksi koirakko. Treenasin sekä Ipin että Caron kanssa. Alla treeni (todella hienolla piirustustaidolla kyhättynä) ;DOtin ihan tarkoituksella mukaan noita takaakiertoja ja takaakierto + päällejuoksu-kohtia. Ipi teki medikorkeuksilla, kun pääpointtina oli tehdä nuo takaakierrot oikealla tavalla = lähettää Ipi hiukan kaueampaa niille ja antaa sillä tavoin tilaa. Ja treenihän meni vallan mainiosti!!! 3 hypyllä niistosokkari toimi, renkaalla luki ennakoivan valssin tosi hienosti ja A:lla nätti kontakti (palkkasin siellä ekan kerran), ehdin hyvin suoran putken jälkeiseen takaakiertoon (vaikka Ipi oli vauhdikkaalla päällä) - luotin siihen, että irtoaa muurin jälkeen tuonne putkeen. Puomin jälkeisen takaakiertohypyn (nro 13) hyppäsi huonosti ja sitten aloitti kepit väärin. Tässä 13 hypyllä annoin toisella kerralla tilaa takaakiertoon ja toimi paremmin, hyvä keppien aloitus. Irtosi nätisti 15 hypylle ja 17 hypyn ohjasin vasemman puoleisen siivekkeen takaakiertona ja sitten jollain twistin tapaisella :) Lopussa valssi 20 hypyn ja 21 putken väliin. Ihan mahtava fiilis tuli tästä! Otin vielä uudestaan tuo suoran putken jälkeisen 17 hypyn ja sain oman liikkeen paremmaksi = tässäkin hiukan kauempaa irrotus 17 hypyn takaakiertoon. Lopuksi kokeilin vielä sitä, saanko virheen aikaiseksi tuolla 11 hypyn takaakierrolla, jos menen tosi lähelle siivekettä mutta nyt Ipi suoritti sen tosi hyvin :) Mahtava Ipi! Jätettiin treeni tähän, kun intoa oli malikalla vielä jäljellä ja itsellä huippufiilis - hyvä me!

Caro the kettumummeli oli liekeissä, kun pääsi vähän treenailemaan tätä samaa pätkää. Lukitsi ajatukset heti halliin tullessa maassa olleeseen namikippoon ja ekassa lähdössä lähti etsimään sitä namikippoa eikä kuunnellut ohjausta kepeille :D Sitten hyvä keppien aloitus, mutta ohjaaja ei liikkunut kunnolla 3 hypyn takaakiertoon ja Caro sujahti sen väärään suuntaan ohjaajan "sylistä" - voi jösses! Tässä pieni puhallus ja alusta uusi yritys, jonka jälkeen todella hienoa menoa muurille asti. Siellä en ohjannut lainkaan putkelle ja Caro juoksi putken ohi - muista ohjata, älä oleta! Kontaktit pelittivät hienosti tänäänkin, ja palkkasin niistä myös. 17 hypyn ohjaus oli aluksi kökkö ja Caro sujahtikin selän takaa suoraan 17 hypyn jälkeen A:lle. Tässä sitten sama korjausliike kuin Ipillä, eli kauempaa irrotus 17 hypyn takaakiertoon ja kunnon twist-ohjaus, tuolla Caro tuli tosi nätisti hypyn jälkeiseen ohjaukseen + keinulle. 16 putken putkijarru olisi saanut olla parempi, annoin Carolle vähän liikaa "siimaa" siinä. Mutta huh, huh - olipa mummelilla vauhtia ja intoa riitti :)

Treenin jälkeen jäähdyttelylenkille Tiinan kanssa ja sitten hetkinen juoruilua ennen kotiin lähtöä. Ja ehdin just Arrow-sarjaa katsomaan :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti