14.7.2014

Ihanaakin ihanammat kuvat - kiitos Tiina! < 3

Viikonloppu sujui hyvin rauhallisissa merkeissä. Pientä lenkkeilyä vain ja koirien uittamista. Vani rupesi ontumaan torstai-iltana ja annoin sille sitten perjantai-iltana Rimadyliä kun näytti siltä ettei ontuminen lopu itsestään. En tiedä, mikä vasemmassa takajalassa nyt on. Olen antanut Rimadyliä nyt joka päivä, ja katson asettuuko jalka alkuviikon aikana. Jos ei, niin pitää käyttää se eläinlääkärissä. Kunhan ei olisi nyt mitään vakavampaa...

Eilen sunnuntaina (13.7.) kävimme tyttöjen kanssa makoilemassa yhden venerannan nurtsilla, uitin tyttöjä pariin otteeseen ja kävinpä itsekin pulahtamassa ensimmäisen kerran järvessä ilman saunaa - ja oli tosi lämmintä vettä! Tytöt saivat nakerralla herkkuja, kun itse paistattelin päivää ja siemailin yhden sidukan - ihana aurinko ja kesä!

Lauantai-iltana ajelimme Tiinan luokse Liepeelle kuvattavaksi. Ja menihän siinä ihan jonkin aikaa, että saatiin tytöt kuvattua ja vielä muutamia kuvia (mm. koirien yhteiskuva) jäi ottamattakin - seuraavalla kerralla sitten :) Tässä on muutamia parhaimpia otoksia ja tähän mennessä käsitellyt kuvat löytyvät täältä - nämä ovat kyllä niin mahtavan ihania, kiitoskiitoskiitos Tiina, oot ihan paras!!! :) Oon ihan sanaton näiden kuvien äärellä, miten joku saakaan ikuistettua noiden syvimmän "olemuksen" aina niin hyvin, Tiina - oot ihan velho tässä asiassa! ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti