1.8.2013

Lenkkiä ja tokoa keskiviikkoillan ratoksi

Töiden jälkeen kiiruhdin tyttöjen kanssa lenkille, reilun tunnin ajan reippailimme. Pakotin itseni siivoamaan ja vaikka väsytti niin kampesin myös "koti"kentälle tokoilemaan. Oli just hyvä sää, eli hiukan pilvistä eikä liian kuuma.

Sintti aloitti perusasennoilla, joista lelupalkka. Kävi kuumana eikä meinannut irrottaa lelusta otetta, vaihdoin lelua namiin että sain lelun itselleni. Nopeita perusasentoja. Seuraamisen alkua samoin lelulla, meinasi kääntyä liiaksi minun eteen niin, että sai varoja etteivät tassut jää jalan alle. Ruutuun vein nyt kosketusalustan, aluksi ei meinannut ymmärtää mitä pitää tehdä, mutta nopeasti hiffasi että ruudussakin voi koskettaa alustaa, merkkasin oikeaa paikkaa naksulla + palkkasin lelulla. Sain tällä Sintin menemään suoraviivaisemmin ruutuun: Eiköhän tämä tästä :) Otin myös taas istu, seiso, maahan -käskyjä niin, että peruuttelin tai Sintti oli vapaasti missä tahansa. Tavoitteena se, että kuuntelee käskyn ja tekee oikean liikkeen, välillä jäi "levy" päälle, eli teki miten tahtoi, mutta kaikkiaan kuunteli superhyvin. Istuminen alkaa luonnistua. Namien heitoilla luoksetuloja + sen yhteydessä maahanmenoja.

Carolle otin ruudun heti alkuun. Hyvin bongasi ruudun, mutta meni taas suorilta maihin. Tilannetta vaikeutti myös ruutuun jäänyt kosketusalusta, joka merkkaa Carolle kosketusta + suorilta maahanmenoa (vahvistettu väärää asiaa). Mutta tämä on selkeästi myös ensimmäisen toiston perusvirhe, sen jälkeen malttaa kuunnella, eli nytkin teki hienoja seisomisia eri matkoilta ja paikkakin oli aika korrekti - himpun verran ehkä liikaa ruudun oikeassa reunassa. Lopuksi vielä sellainen ruutu, jossa lähetys ruutuun + stå -käsky (kävin palkkaamassa) ja siihen yhdistettynä loppuosa, tuli nätisti seuraamaan. Ruudun jälkeen helppo liike, eli liikkeestä istuminen, tämä on hieno! Kaukokäskyissä pyrin siihen, että palkkaan suullisesti vaihdoista. Jotain sekaannusta tässä oli, kun arpoi ekaan settiin ihan vääriä vaihtoja. Täh?! Tuli sellainen fiilis, että näkeekö / kuuleeko kunnolla :D Mutta sitten tosi hieno sarja, ei liikkunut ja jokaisen vaihdon teki teknisesti niin oikein kuin pystyy - hienoa!!! Paljon kehuja, ja palkaksi vielä tasamaanoutoa puisella kapulalla, joista kahdella ensimmäisellä kerralla varasti kapulalle :O Mummeli tekee mitä tahtoo :D Kolmas ihan kympin liike. Kyllä kettu osaa, mutta vähän on sellaista dementiatokoa tämä on välillä :D Caro on huumorinaisia - sopivasti pilkettä silmäkulmassa, turha ottaa kaikkea tosissaan (sillä saa ohjaajankin nauramaan) ;D

Myös Vani aloitti ruudulla, ja otin sillekin kosketusalusta käyttöön. Vähän oli sellaista "mä hyörin mä pyörin mä teen jotain vaan" -fiilistä, mutta alkoi kyllä ajatella kosketusalustaa ja menikin sitten suoremmin ruutuun. Jos tällä saisi sen ruutumerkkien kiertämisen pois? Hurjan lujaa tuli lelupalkkaan kiinni, tuntui, että käsivarsi irtoaa... Tehtiin aika montaa toistoa ruutua ja tuntui, että Vani vähän väsyi tästä. Sen vuoksi en sitten tehnyt enää paljoa, tasamaanouto puukapulla oli aivan erinomainen - palkkasin  suoraan edessä luovutuksesta. Loppuun vielä pelkkiä istu, seiso, maahan -käskyjä namia heitellen, istuminen alkaa olla tosi varma, seisomista pitää vahvistaa, ja maahanmeno on kyllä huippu!

Sintti pääsi vielä tekemään toisen satsin, kun virtaa tuntui riittävän. Otin metallisen noutoa niin, että nakkelin kapulaa ja Sintti toi sitä vauhdilla sivulle, pelkkää motivaatiotreeniä nopeaan sivulletuloon ja hyvin toimii. Pitotreeniä on tehtävä erikseen. Tasamaanouto oli huippu! Muuta emme tainneetkaan tähän toiseen settiin ottaa, vaikka Sintti olisi kovasti tahtonutkin tehdä enemmän :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti