3.5.2013

Iltatokot

Tämähän menee ihan mahdottomaksi, kolmas teksti kahden päivän sisällä :D Heitin tyttöjen kanssa tunnin lenkin töiden jälkeen, osan menin juoksemalla ja ihan hyvin oma juoksukin kulki. Hain lenkin jälkeen sisältä tokotreenikamppeet ja käveltiin tuohon tien toiselle puolelle, "kotikentälle". 

Sintti aloitti ruudulla, matkaa muutama metri, kävin taputtelemassa oikeaa kohtaa ruudussa. Lähtee kääntymään turhan aikaisin ruudussa, mutta etenee sinne hyvin. Otin välissä yhden ruutuun menon niin, että vein lelun sinne ja hetsasin. Seuraavalla treenikerralla on tehtävä lyhyeltä matkalta + ruudun eri puolilta naksun kanssa tuota oikeaa paikkaa, eli vahvistettava paikkaa. Luoksetulossa otin kisamatkan, ekalla ei reagoinut käsimerkkiin ja tuli pomppuloikkaa luokse. Vein takaisin lähtöön ja mietin, että miksi teki noin. Päätin kokeilla "stå" -käskyllä, joka on käskynä myös ruudussa pysähtymiseen. Reagoi tähän paremmin, joten veikkaan että tuo äänikäsky on käsimerkkiä parempi. Olen tainnut antaa molempia käskyjä yhtä aikaa ja tuo suullinen on kuitenkin vahvempi. Kolmannella kerralla päättikin sitten mennä maihin, ei malttanut siis pysyä istumassa. Vahvistelin sitten tuota istumista, ja sen jälkeen laitoin Sintin pienelle tauolle.

Caro aloitti luoksetulolla, ja nyt tulivat superhienot stopit. Eilen vahvistelin seisomista + maahanmenoa ja selkeästi oli niitä miettinyt. En ottanut uutta toistoa, kun olivat nopeat stopit eivätkä valuneet yhtään. Pikkuisen ehkä ennakoi maasta lähtemistä, mutta sallittakoon se tällä kertaa :) Heti perään ruutu, joka oli sivusuunnassa luoksetulo-kohtaa - tein tämän tarkoituksella, kun Caro on kokeissa lähtenyt ampumaan sinne luoksetulon lähtöön ruudun sijasta. Ja mitä tekee the Kettu, ampuu hirrrrveällä vauhdilla ruutuun ja jää SEISOMAAN! Jeeejeeeejeeee, raikui Martin kaupunginosa, kun Hanna tuuletteli. Olen paininut sen kanssa, että opetin Caron alunperin menemään ruudussa suoraan maahan ja nyt olen rikkonut kaavaa. Työ näyttäisi tuottavan tulosta, koska teki uusinnalla yhtä hienon ruudun ja jäi seisomaan. Palkkasin tietysti suoraan ruutuun. Loppuosan otin sitten erillisenä, eli vein maahan + kutsuin seuraamaan. Hyvä vauhti, saisi tulla paremmin sivulle seuraamaan. Liikkeestä seisomisen oli oikein hyvä, yksi toisto. Metallisen pudotti ensimmäisellä kerralla minun viereen, pyysin tuomaan ja korjasi asian. Toinen ok, vähän pyöritteli sivulla kapulaa suussaan. Loppuun vielä kaukoja, takana iso häiriö, eli kolme polvenkorkuista poikaa tuli leikkimään. Toteutti vaihtoja hyvin, kerran jäi katselemaan taakseen ja eteni n. 20 cm. Jatketaan siis häiriötreeniä, tekniikkaakin hiottava.

Vani aloitti ruudulla, tein ensimmäisen näyttönä > ok. Sitten lähti kaartamaan ruudun sisälle sivusta ym. Korjaantui aina sillä, että kävin taputtamassa ruutua. Seuraavassa treenissä on tehtävä sama kuin Sintin kanssa, eli eri puolilta ruutua pelkkää paikan hakemista, selkeästi on epäselvyyttä oikeasta paikasta. Pitää seurata, että rupeaako kaartelemaan tuolla tavoin jatkossakin - ehkä lelu ruudussa voisi auttaa tähän? Liikkeestä istuminen ei meinannut millään onnistua, meni maahan. Helpotin, eli annoin kroppa-apua ja sitten löytyi istuminenkin. Seuraamista tein myös, siinä riittää työsarkaa. Loppuun Vanille myös maassa peruutteluja (oppi tempun eräs ilta kuin itsestään) ja jalkojen välistä pujotteluja. Hyvin tuntuu Vani kestävän nyt toistoja tokossa, eikä lopeta yrittämistä. Näemmä vire on niin korkealla, ettei ota painetta minusta tai sitten on itsevarmempi. Vanin kanssa tokoilu tuntuu nykyisin mukavalta, vaikka välillä se tuntuu hiukan blondilta :D

Sintti teki toisen setin treenin loppuun. Luoksetulon stoppi onnistui nyt äänikäskyllä hienosti, oli selkeästi mietiskellyt asiaa. Seuraavaksi pitää ottaa työn alle se, että malttaa pysyä stopissa pitempään, kiire olisi minun luokse. Huomasin asian eilen. Pitkä seuraaminen, joka tuntui tosi hyvältä, alkuun painoi, mutta sitten tasoittui, hieno kontakti ja paikka! Noudossa malttoi hyvin pysyä sivulla, kun heitin kapulaa, edessä pyörittelee kapulaa suussaan, eli pitotreenejä lisää. Kaukoissa palkka jokaisesta vaihdosta, hienot vaihdot! Paljon on hiottava pikkujuttuja, mutta eiköhän tämä tästä, 3 viikkoa aikaa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti