5.5.2013

Uusi 3-luokkalainen

Sintti nousi tänään Purinalla HAU:n kisoissa 3-luokkaan. Jee, oon onnellinen!!! :) Nousunolla tuli heti ekalta radalta, joka oli tuomariharjoittelija Jari Suomalaisen käsialaa (tuttu mies meille :) ), ja profiililtaan rata oli suht sujuva, muttei mistään helpoimmasta päästä. Juuri ennen Sintin vuoroa tuli sadekuuro, ja kastuin läpimäräksi. Omaa keskittymistä se ei häirinnyt. Uskalsin päästää Sinttiä jo hiukan "käsistä", eli lähetin sitä ja homma toimi hyvin. Tosin, puomin alasmenolta vapautti itsensä ennen käskyä ja siinä meinasi ajautua minun selän taakse väärälle esteelle, sain kuitenkin Sintin takaisin ohjaukseen. Kepit haki hienosti lähettämällä ja irtosi loppusuoralla :) Tulokseksi siis 0 (-10,83) ja 3. sija, SERT > siirto 3-luokkaan!!! Halusin jäädä palkintojenjakoon, joten kävin jäähdyttelemässä rauhassa ja sitten katselin ratoja. Meidän treeniryhmästä nousivat 3-luokkaan myös Laura ja borcol Pirkko viimeisellä radalla, onnea myös heille! Pistäydyin "kotimatkalla" Tikkurilassa Suskun kanssa syömässä mäkburgerit :D Olipa kiva nähdä pitkästä aikaa!

Suurin kiitos kuuluu tietenkin Sintille, omalle taitavalle Sintti-Maaria Decon tytär Kukkaselle, ja tietysti Teijalle :)
Eilen kävimme Palopuron koulun kentällä tokoilemassa. Seurana oli Hyytiäisen Sanna. 

Sintti aloitti käskytetyllä seuraamisella, ja sehän oli oikein mainiota menoa. Meinaa painaa välillä, mutta hyvällä asenteella ja kontaktilla tekee, ei valittamista :) Muut liikkeet tein itsenäisesti. Liikkeestä seisomisessa kääntyi ekalla, kun menin taakse, vahvistelin sitten paikalla pysymistä. Luoksetulon stoppi tosi hieno äänikäskyllä, palkkasin suoraan stopista. Liikkeestä maahanmenossa jäi seisomaan, tein sitten maahanmenoja. Nyt on mietittävä, miten saisin nämä onnistumaan ilman arpomista. Noudossa pyöritteli luovutuksessa kapulaa, pitoharjoituksia tein sen vuoksi. Kaukot bueno, palkka jokaisesta vaihdosta. Paikkamakuu piilossa, kaverina bordercollieherrasmies Manu. Paikkamakuussa ei ollut ongelmaa, kävin välillä palkkaamassa. 

Caron kanssa aloitin ruudulla, bongasi kyllä ruudun ja ampui sinne, muttei reagoinut pysähdyskäskyyn ja sitten meni maihin ruudun ulkopuolella. Teki tätä pariinkiin otteeseen, eli selkeästi ei ollut ajatusta mukana touhussa. Otin sitten lyhyeltä matkalta ja rupesi tekemään paremmin, viimeinen pitkältä matkalta ok ja pysähtyi seisomaan, ei siis ennakoinut maahanmenoa. Kaukokäskyissä otti jostain häiriötä, kävin palkkaamassa jokaisesta vaihdosta, muttei reagoinut aina ensimmäisiin käskyihin. Tässä näkee kyllä, miten nämä kaukot ovat vaikeat uudessa ympäristössä, sen verran Caro ottaa häiriötä. Metallinoudot ok, vähän jää luovutus väljäksi sivulla, mutta menee laukalla ja palauttaa laukalla :) 

Vanillakin oli sekoilupäivä ruudun kanssa, kiljui ja hääri missä sattui. Lopulta sain kyllä menemään suoraan ja stoppaamaan hyvin, mutta vaikeaa on. Seuraamisesta istuminen onnistui paremmin kuin eilen, hyvä hyvä! Puisella kapulalla tein noutoa ja ne olivat hirmuisen raivokkaita, hirveä vauhti mennessä ja tullessa ;D Lisäksi loppuun nakki-imutusseuraamista.

1 kommentti:

  1. Onnea kolmosluokkalaiselle! :) Tulihan se nolla sieltä, eikä vaan niitä vitosia.;)

    Terkuin, Nassu ja Milo sieltä Hattulan kisoista

    VastaaPoista