16.7.2013

Laiskottelua ja pienoista treenintynkää

Viime viikko (vko 28) meni aika pitkälti laiskotellessa. En vain saanut itsestäni irti, joten teimme treenien sijasta pitkiä lenkkejä. Suskun ja borcol Pepin kanssa kävimme lenkillä parikin kertaa, ensin keskiviikkona Hyvinkäällä ja perjantai-iltana näimme puolestaan Klaukkalassa Tornimäellä, missä kiertelimme ensin 1,5 tuntia laskettelurinteen maastoja ja sitten vielä heitimme kävelylenkin Klaukkalan keskustaan. Samalla tuli tehtyä myös päivän "hyvä työ", sillä löysimme maasta kadonneen matkakortin ja lsaimme selvitettyä sen omistajan + toimitettua kortinkin hänelle. Ai niin, keskiviikkona kävivät myös Ilta-Sanomien toimittaja ja kuvaaja "haastattelemassa" Caroa ukkospelosta - jutun pitäisi ilmestyä tämän viikonlopun liitteessä.

Sunnuntaina kävimme tuossa kotikentällä treenaamassa tokoa. Caron kanssa tein seuraamisen pätkiä oikein kunnon herkkupalkalla ja hyvin sain virettä nostettua, seilaa kylläkin sivusuunnassa. Pieni metallinen noutokapula on jossain, joten kokeilin ison hakemista ja kyllä se ällötti kovin Caroa, liian painava :D Teki kyllä yhden ihan kelvollisen noudon, olin suht tyytyväinen. Vani teki myös seuraamista niin, että jätin herkkupalkat kentän laidalle ja vapautus hyvästä seuraamisen aloituksesta palkalle, teki kyllä Vaniksi tosi hyvin :D Luoksetulon stoppeja kahden frisbeen voimin, muttei oikein toiminut kun ohjaaja oli jokseenkin pihalla. Nämä stopit tarkempaan mietiskelyyn... Lisäksi seisomisia, maahanmenoja ja istumisia sekaisin, aikas hyvin erotti käskyt toisistaan. Sintin kanssa seuraamista ja kylläpä KEULI :D Tykkään kyllä, kun on intoa mutta nyt oli oikea paikka hakusessa, hieman tasoittui sen jälkeen kun oli tehty muita juttuja. Kiertojen kautta maahanmenoja, lisäksi seisomisia, maahanmenoja sekaisin sekä liikkeestä istumisen alkeita. Tasamaanoudossa palkkasin nätistä odottamisesta, hienoja noutoja ja hyvin tulee suoraan sivulle perusasentoon. Loppuun vielä tosiaan seuraamista, ja enää ei niiin pahasti keulinut (vähän kyllä meinaa mopo karata käsistä).

Unohdin tuolla aiemmin kertoa, että kävimme Agirotua edeltävänä perjantaina Hanskun sekä bordercolliepoikien Humpan, Repen ja Hanskulla hoidossa olleen Käämin kanssa tokoilemassa. Treenien alkuvaiheessa jouduin hiukan kokeilemaan sorminäppäryyttä ja taiteilin Hanskun avaimet pihalle auton etupenkiltä (ovet menivät lukkoon itsestään). Oli tosi kuuma, ja edellispäivän ukkosen takia Caro oli jokseenkin pihalla, meni ruudusta pihalle, ei löytänyt omaa tunnarikapulaa, hyppynoudossakin taisi himmailla jotain. Vani teki hienoja hyppynoutoja, tosin meinasi viedä kapulaa koko ajan Hanskulle, ruudussa ihan ok toimintaa. Jotain muutakin teimme, mutten enää muista mitään. Sintti kokeili hyppynoutoa, ihan hyviä noutoja, mutta hirveitä loikkia kapula suussa. Pitänee opettaa hyppäämään niin, että on jotain suussa. Ruutua näyttönä, upposi hyvin ruutuun. Paikkaa voisi vahvistaa kosketusalustan kanssa (joka pitää ajaa uudelleen "sisään" - kokeilin nimittäin kosketusalustaa ja erinomaisen hienosti Sintti toi sitä minulle) :D Maahanmenoja kiertojen kautta, ok. Treenin jälkeen kävimme lenkkeilemässä ihan uusissa Hyvinkään maastoissa, Sintti humputteli bortsupoikien kanssa vapaana - kiva treeni ja lenkki, kiitos Hansku & pojat!!!

Eilen olivat vuorossa RimA:n agitreenit. Alun "pakkovalssi" kepeille toimi, Sintti ei ottanut häiriötä keppien alkuun törkkäisystä - millään ei olisi taas kepittänyt loppuun ja ohjaaja ennakoi liikaa kepeiltä lähtöä. Verkot on kohta ehkä otettava mukaan keppien loppuun, että voisin irrota paremmin itse niiltä. Takaaleikkauksessa pimeään putkensuuhun meitä oli liikaa samassa kohtaa, eli Sintti kielsi kun ohjaaja yritti jyrätä päälle. Tilaa antamalla onnistui, onnistuin tekemään jaakotuksen, välistäveto kahdella hypyllä ei toiminut millään - olin koko ajan myöhässä eikä Sinttikään lukenut sitä hyvin. Eli välistävedot treenilistalle! Sain tehtyä myös yhden onnistuneen takaaleikkauksen, jee! Treenin jälkeen kävelytin Sinttiä hiukan ja tein vielä hyppytekniikkaa, perussarja 5 hypyllä. Teimme 6 toistoa, kerran kokosi huonosti viimeiseen väliin, muuten ok. Seuraavalla kerralla tehdään korkeuden arviointia ja set pointia. Hiukan mietityttävät nuo Sintin hypyt, loikki treenissä muutaman hypyn kuin kenguru... Carokin pääsi tekemään tuon meidän radanpätkän, sekoili oikeastaan samoissa kohdissa kuin Sintti = ohjaaja voisi parantaa tapojaan :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti