8.7.2013

Maanantain agit

Tänään ajelimme taas Virvan treeneihin RimA:n hallille.Ratana oli Agi.fi -lehdestä otettu kesäkiemura (lisäsimme pituuden mukaan), joka oli aikas mukava rallattelurata. Alussa oli kaksi hyppyä vierekkäin, josta jälkimmäisellä treenasin niistosokkaria. Hyvin toimi tällä, kerran tuli niistossa rima alas, mutta muuten ei mitään ongelmaa. Maltoin odottaa, että koira on ponnistanut enkä lähtenyt liian aikaisin rynnimään siitä pois. A:n kontaktit tosi hienot, taisi olla neljä toistoa, joista yhdellä lähti vähän turhan itsenäisesti. Kepeille avokulma, ehdin kyllä hiukan linjata, ei ongelmaa aloituksessa eikä lopetuksessa. Kepeiltä tultiin kohtaan, joissa kaksi suoraa putkea vierekkäin ja ne mentiin "peräkkäin". Virva sanoi, että olisi ensimmäisellä kerralla mennyt jotenkin huonosti, siis empien putkeen. Itse en tätä huomannut, veti kyllä turhan pitkäksi ensimmäisellä kerralla sen ekan suoran putken. Loppusuora oli vauhdikas, tultiin u-putkelta hypyn kautta pituudelle, jonka jälkeen olivat radan ensimmäiset hypyt, eli kaksi hyppyä vierekkäin välistävedolla. Ekalla kerralla jäin kökkimään putkella jotain (varmistelin, ettei Sintti kiellä putkea) ja välistäveto oli myöhässä. Hiottiin pari kertaa tätä, ja kun sain itseni liikkeelle ajoissa + rytmitin pituuden jälkeen niin välistäveto oli hieno - kerran Sintti sanoi "räyh", eli olin myöhässä :D Otin pariin kertaan noita suoria putkia, eikä niissä ollut mitään ongelmia. En tiedä, miksi oli ollut ensimmäinen veto niillä niin "takkuinen".

Tämän ratatreenin jälkeen kävelytin + juotin Sinttiä, minkä jälkeen otin hyppytekniikkaa perussarjalla, viisi hyppyä, korkeus 15 cm. Kerran kokosi huonosti viimeisessä välissä, mutta se johtui ihan siitä että hallista rynni yksi bortsu kesken meidän edellisen suorituksen ja Sintti taisi vähän säikähtää sitä. Mitään ei tapahtunut, mutta yksi suoritus oli tosiaan vähän epävarma. Muuten kokosi hyvin ja käytti takapäätään. Hyppytekniikan jälkeen teimme myös yhdellä hypyllä takaakiertoja, rimat 55 cm. Seuraavalla kerralla pitää ottaa korkeuden arviointia, sillä se on se asia mitä on Sintin kanssa treenattava paljon.

Treenin jälkeen heitin jäähdyttelylenkin, mikä meni äidin kanssa puhelimessa juoruten. Ennen hallilta lähtöä tein Vanin kanssa nopealla sykkeellä seuraamisen aloituksia, tolpan kierrolla stoppeja + maahanmenoja sekä liikkeestä istumisen. Oli kyllä mallikasta menoa, olin itse reipas seuraamisen aluissa ja Vani lähti hyvällä vireellä mukaan, jes! Kiertojen kautta tehdyt stopit + maahanmenot onnistuivat yllättävän hyvin, kokeilin käsimerkkiä stopeissa ja pysähtyi paremmin - uskaltaisikohan sittenkin ottaa pallon palkaksi + käsimerkin sen kautta?! Tämä harkintaan, maahanmenoissa annoin kroppa-apuja, se toimi. Liikkeestä istumiset hienoja! Caro sai olla tänään vapaalla, tosin näytti autossa marttyyrin elkeitä :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti