24.7.2013

Tiistain tokot

Töiden jälkeen 1,5 tunnin lenkki, tiskaus ja sen jälkeen lähikentälle tokoilemaan. Rakensin ruudun, nauhat lentelivät tuulen takia pois paikaltaan, mutta tulipa vähän "häiriötä" :)

Aloitin Caron kanssa ruudulla.

Ensimmäisellä ampui suhteellisen hyvin ruutuun, mutta ajatus katkesi stopin kohdalla = nuuhkaisi maata ja meni istumaan. Kutsuin takaisin lähtöpaikalle ja lähetin uudelleen, nätti stoppi ja malttoi pysyä seisaallaan. Kävin palkkaamassa suoraan ruutuun, sitten lähempää lähetyksiä ja nopea namipalkka seisomisesta. Näiden jälkeen kokonaisena, hyvä meno ruutuun, käskyllä seisominen + maahanmeno, kävin palkkaamassa maahan. Nousi seisomaan, kun palasin kohti lähtöpaikkaa, käskin uudelleen maahan. Sen jälkeen pysyi maassa, ja nopea loppuosa, tosin seuraaminen väljää. Otin sitten ihan maasta seuraamaan lähtöä niin, että olin vähän miten päin sattuu koiraan nähden, nami kädessä ja seuraamaan tuloista nopea palkka. Tällaisia pitäisi tehdä paljon lisää.

Ruudun jälkeen vuorossa kaukokäskyt, matkaa 15 m, ei välipalkkaa. Ensimmäisessä sarjassa muistaakseni sekoili jotain s-m -vaihdossa, ei tehnyt oikealla tekniikalla ja eteni. Toinen sarja oli tosi hyvä, taisi olla i-s-m-s-i-m, sekalaisella tekniikalla tekee, mutta oli lopussa samassa paikassa kuin alussa :D Pääasia, että tekee nuo vaihdot ylipäätään eikä jumita.

Otin myös noutoa metallikapulalla. Se meidän pieni metallinen kapula on edelleen "jossain", epäilin hiukan, että suostuuko tuolla isolla ylipäätään tekemään noutoja. Mutta Carohan yllätti, ja oikeasti, teki tosi hienot noudot, laukalla kapulalle ja takaisin, pikkaisen meinaa väistää luovutuksessa, mutta "pidä" -käskyllä pysyy paikallaan.

Luoksetulossa ensimmäisellä kerralla seisominen pitkäksi ja ennakoi molempien stoppien jälkeen tänne-käskyä, toinen oli parempi. Seuraamisessa lyhyitä pätkiä, hyvästä paikasta ja asenteesta palkka, tuntui ihan hyvältä :)

Sinttikin pääsi ensimmäisenä tekemään ruutua.

Sintin kanssa tuntuu siltä, ettei sille ole ihan varma se paikka ruudun keskellä. Menee suht suoraviivaisesti ruutuun, mutta ruudun sisällä haluaisi kiertää oikean ruutumerkin ympäri. Otin ruutuun menoja niin, että lelu oli siellä valmiina odottamassa. Tähän ehkä pitää ottaa se kosketusalusta mukaan. Hyvin Sintti etenee ruutuun ja aina se sinne sisälle menee, mutta jotenkin se on vähän "et kyl mä tiedän mitä mä teen" eikä ehkä kuitenkaan tiedä :D Mietitään, mietitään...

Luoksetulon stoppeja tein kiertojen kautta, kierrätin meidän treenitkassin ympäri ja Sintti paremminkin kävi aina hyppäämässä kassin yli :D Seisomiset on tosi makeita, maahanmenot vielä hiukan epävarmoja, mutta paljon paremmin jo kuuntelee ja menee maahan. Tästä tulee erinomaisen hyvä!

Tein myös jääviä niin, että peruuttelin ja kävelin eteenpäin + samaan aikaan käskin vaihtelevasti maahan, seisomaan ja istumaan. Istumisessa tarttee pientä kroppa-apua, mutta tekniikka on hyvä. Tämä on hyvää treeniä siinä mielessä, etteivät nuo maahanmenot ja seisomiset unohtu kokonaan istumisen harjoittelun yhteydessä.

Metallinoutoa isolla kapulalla, pidon suhteen on vielä tekemistä, eli kapula roikkuu suupielestä vähän miten sattuu mutta laukalla hakee ja tuo sitä, ihan lyhyeltä matkalta perusasentoon tuloja kapulan kanssa, hyvin teki :)

Seuraamisessa keuli, mutta enemmänkin oli sellaista asennetreeniä, en jaksanut nyhvätä mitään pikkutarkkaa.

Vanikin aloitti, milläs muulla kuin ruudulla :D

Ja se ruutu oli hyvä, matkaa joku 10 m ja ensimmäisellä meni suoraviivaisesti ruutuun, syvemmällekin olisi saanut mennä, muttei sentään kaarrellut ruutumerkkien takaa omia reittejään. Hyvä! Otin toisen toiston ja sekin oli hyvä, joten jätin siihen, parempi näin kuin, että Vani ehtii aloittaa sen soveltamisen (senhän se osaa :D )

Luoksetulon stoppeja, joista seisomisessa aijaili ihan kunnolla, maahan meni hyvin. Että tuo seisominen osaakin olla vaikea. Lisäksi, miuta ärsytti Sintin räksytys kentän laidalla ja Vani varmaan vaistosi ärtymyksen, maanantaina teki paljon parempia stoppeja seisomisessa.

Tasamaanouto puisella kapulalla oli bueno, palkkasin luovutuksesta edestä. Seuraamisen pätkiä myös niin, että pyrin olemaan rentona. Ihan hyvää pätkää sieltä tuli, enemmänkin pikkaisen keulii kuin jää jälkeen, pikkuhiljaa, pikkuhiljaa.

Loppuun vielä hassuttelin Vanin kanssa, peruutuksia maassa ja jalkojen välissä pujottelua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti